Welkom bij Telehits Telemarketing Didam  

Telehits creëert nieuwe kansen voor u!

Telehits creëert nieuwe kansen voor uw bedrijf!
Blijf op de radar blijft staan bij uw klantenkring of raak bekend bij nieuwe klanten die u graag wil toevoegen, wij weten in gesprek te komen met de juiste mensen en daar een vriendelijke en zakelijke indruk voor u achter te laten.


Wie zijn wij ?

Telehits is een flexibele en dynamische onderneming met ruime ervaring in de B2B Telemarketing, en ook in de huidige moeilijke omstandigheden houden wij het hoofd koel en passen ons snel aan en creëren zo kansen voor u.

Als commercieel verlengstuk van uw organisatie worden uw klanten of uw doelgroep op een professionele en correcte wijze door onze ervaren mensen benaderd en wordt de interesse gewekt voor uw product of dienst.

Door onze gedegen werkwijze waarbij we ons zorgvuldig verdiepen in uw organisatie kunnen wij uw bedrijf vervolgens uitstekend telefonisch voor u vertegenwoordigen.

Naast voor uw producten of diensten te bellen maken wij ook gerichte bezoek en/of online afspraken voor uw accountmanagers waarbij wij uw prospects vooraf zo nauwkeurig mogelijk informeren en enthousiasmeren zodat uw afspraak een hoge scoringskans heeft.

Verder verzorgen wij ook de follow-up van uw mailingen, het houden van enquetes, het houden van klanttevredenheidsonderzoeken of het screenen van uw relatiebestand.                                       

Bij Telehits is alles maatwerk, wij passen ons aan aan uw specifieke wensen en stellen daarom ook altijd een offerte op maat op, daardoor krijgt u precies wat u vraagt en betaald u niet voor zaken die u niet nodig heeft..

Onze klanten

Telehits is gespecialiseerd in de B2B markt.

Onze klanten bevinden zich vooral in het hogere marktsegment van Management Consulting en advies bureau's tot bedrijven die actief zijn in Klanttevredenheidsonderzoeken, en van ICT Consulting en ICT Professional Business Services.

Maar ook uitzend en detacheringsorganisatie´s en leverancies van frankeermachines en andere bedrijven weten ons te vinden.

De gesprekken met uw klant worden gevoerd door onze deskundige mensen die zich kunnen meten op Directie/CEO niveau en zich niet uit het veld laten slaan, hun doortastende houding resulteert in kansen en opent deuren.

Maar Succes is ook teamwork, wij van Telehits voeren Telemarketing nog voor u uit als een teamspeler in nauwe samenwerking met uw bedrijf.

Wij leggen de bal voor u op de stip, en u scoort!

Wat wij voor u kunnen betekenen 

Het maken van afspraken voor accountmanagers en adviseurs.
Uw klanten worden door ons benaderd en zorgvuldig geïnformeerd over de voordelen van uw diensten en\of producten, zodra er serieuze interesse is voor een uitgebreidere uiteenzetting wordt een gerichte afspraak gemaakt met de juiste persoon en uw accountmanager of uw adviseur.

Screenen en optimaliseren van relatiebestanden
Op een efficiënte wijze wordt het gehele relatiebestand weer up-to-date gemaakt zodat u er verzekerd van bent dat uw bedrijfs- of productinformatie aan de juiste contactpersonen gericht is en zo op het juiste bureau  belandt in plaats van in de papierbak.
U geeft hierbij aan welke informatie u verder graag wilt van uw klanten zoals b.v. internetpagina's of e-mailadressen en wij verzamelen en ordenen deze informatie voor u.

Follow-up van mailings
Om het rendement van uw meestal dure direct mailing te verhogen kunnen wij de follow-up voor u verzorgen waardoor met een juiste benadering de door u gemailde personen de respons van uw campagne sterk verhoogd kan worden.

Klanttevredenheidsonderzoeken
Door het houden van klanttevredenheidsonderzoeken kunt u gericht inspelen op de (gewijzigde) vragen en eisen van de klant voordat uw ontevreden klant wegloopt naar uw concurrent, het biedt tevens een uitstekende kans tijdens een dergelijk onderzoek nieuwe producten of diensten aan uw klanten aan te bieden.

Leads inventariseren en genereren
Uw doelgroep wordt benaderd voor inventarisatie van de huidige gegevens, welk product of dienst men nu gebruikt en bij welke leverancier.
Indien u dit wenst kunnen wij daar direct op inspelen en een lead genereren voor uw bedrijf of een afspraak voor uw accountmanagers of adviseurs.

Uw vraag voor marktbenadering
Telehits is erg flexibel en kan vrijwel zeker uw specifieke vraag voor marktbewerking invullen en uitvoeren, ook brainstormen wij graag met u mee om u zo efficiënt mogelijk tot dienst te kunnen zijn

Onze Werkwijze

Inventarisatie & Kennismaking
In het eerste gesprek wordt na de kennismaking tussen uw bedrijf en Telehits geinventariseerd wat uw wensen en doelstellingen zijn en welke markt en doelgroep uw wilt bereiken.
Wij gaan ons vervolgens verdiepen in uw bedrijf en product of dienst en een plan van aanpak opstellen voor de te volgen marketingstrategie.

Voorbereiding & Plan van Aanpak
Het plan van aanpak wordt met u besproken en zonodig bijgesteld aan uw wensen, er wordt een belscript opgesteld die als leidraad gaat dienen voor de communicatie tussen 'Telehits' als commerciëel verlengstuk van uw bedrijf en uw klanten.
                                    
Pilot & Tussen evaluatie
Na deze voorbereiding wordt  eerst een kleine Pilot uitgevoerd om te verkennen of de strategie en het plan van aanpak naar verwachting werken en of de behaalde resultaten naar overeenkomstig de doelstelling zijn, aan de hand van verkregen reacties uit de markt en onze ervaringen wordt de Pliot in nauw overleg met u als opdrachtgever geëvalueerd en waar nodig bijgesteld.
                              
Uitvoering van het project
Na het optimaliseren en fine-tunen volgt de uitvoering van het project, ook hier wordt steeds regelmatig contact met u onderhouden en wordt u daarnaast door rapportages op de hoogte gehouden van de resultaten, doordat Telehits ICT volledig in eigen beheer uitvoert is er een breed scala aan statistieken en rapportages mogelijk, of anders gezegd wij kunnen de overzichten maken zoals u ze wenst.

Eindrapportage en evaluatie
Na afloop van het project volgt de eindrapportage, hierin worden alle gegevens nog eens overzichtelijk weergegeven.
Het verloop van het project, de behaalde resultaten en de statistieken worden samen met u geëvalueerd.

Maatwerk

Telehits is heel flexibel en meer dan anderen in staat om u Maatwerk te leveren, door dat wij b.v. ICT geheel in eigen beheer uitvoeren kunnen wij snel vrijwel elke gewenste vorm van rapportage aanleveren en een breed scala aan adresbestanden importeren in ons netwerk.
       
Uw relatiebestanden laten voorzien van extra selectiecodes
Een ander voordeel voor u is dat wij tijdens het screenen van uw adresbestand ook direct specifieke selectiecodes kunnen toevoegen over uw klant zodat u het relatiebestand na afloop gerichter kunt gebruiken voor mailings of campagnes en u daardoor beter kunt inspelen en selecteren op de juiste doelgroep, dit bespaart u aanzienlijk op de kosten en zal u een aanmerkelijk hoger rendement opleveren.

U heeft als opdrachtgever wellicht al eens Pilot laten uitvoeren waarvan de resultaten u tegenvielen, of u ziet een neergaande  spiraal in de respons van het huidige bureau? dan bent u bij Telehits aan het juiste adres want naast het op projectbasis uitvoeren van Telemarketing kunnen wij ook direct inspringen in een kant en klaar proces, na de noodzakelijke verdieping in uw bedrijf en uw product of dienst kunnen wij op elk gewenst moment voor u instappen zodat u een objectieve vergelijking heeft.

Telehits is flexibel en kan vrijwel zeker uw specifieke vraag voor marktbewerking uitvoeren, ook brainstormen wij graag met u mee om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

AVG

Telehits werkt conform de nieuwe Europese wetgeving AVG, voor meer informatie hierover kunt u ons via de contactpagina bereiken, uw gegevens worden dan versleuteld aan ons verzonden!